Nyheder

60 år med Hobby og Sport

Omkring 3.000 medlemmer og 27 forskellige hobby- og sportsudvalg, det er hvad paletten Grundfos Hobby Sport består af her 60 år efter de første ildsjæle stiftede foreningen i 1964.

Grundfos Hobby Sport, i daglige tale GHS, rundede 60 år mandag den 26. februar. GHS blev stiftet i 1964 og har I dag omring 3.000 medlemmer, 27 forskellige hobby- og sportsudvalg samt en underafdeling i Aalestrup og et velbesøgt motionscenter med forskellige hold.

"Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medlemmer faciliteter i topklasse og vi vil favne alle på Grundfos så nye og nuværende medlemmer kan få mulighed for at dyrke deres interesser og skabe sammenhold blandt kollegaerne, fortæller GHS formand Sten H. Gregersen og henviser til at tilbuddene dækker alt fra bilværksted til badminton og volleyball til vinsmagning.

Grundfos Hobby Sport har alle dage været drevet af ildsjæle, en af de særligt store flammer der blev tændt var det første Grundfos Olympics I 1989. Det var ikke mindst takket være GHS, at legene, som dengang hed GHS Legene, blev en bragende succes. Lige siden har GHS-ildsjæle gjort alt, der stod i deres magt, for at lave det ene fantastiske Grundfos Olympics efter det andet.

"En kæmpestor tak til alle de mange kolleger, der gennem årene frivilligt har taget en tørn i GHS og været med til at gøre Grundfos til noget helt særligt. Igennem alle 60 år har I været med til at give os andre nogle oplevelser og muligheder, som man ikke kan få i mange andre virksomheder," siger CEO Poul Due Jensen og forsætter: "Grundfos havde ikke været det samme uden Grundfos Hobby Sport."

Forfatter: Rasmus Reimer Larsen

GHS Milepæle:

  • ​26/2 1964 Grundfos Sport stiftet
  • 18/5 1974 Grundfos Hobby stiftet og Hobbygården åbens
  • 19/5 1978 Fritidscenteret indviet (Grundfos Centret)
  • Efteråret 1986 Grundfos hallen indviet og GHS blev samlet
  • 1989 GHS legene startede (1. Grundfos Olympics)
  • 2014 Ny Motion og Fitness center i Grundfos Centret
  • 2021 Ny top moderne skydebane
  • 2024 GHS 60-års jubilæum fejres officelt den 26/2 og resten af 2024 med masser af aktiviteter 

 

Nedenfor et par billeder fra jubilæumsreceptionen og nogle historiske billeder fra GHS’ ungdom