Nyheder

GHS Fitness bodyArt

Tid til at prøve noget nyt? Så kom med på bodyART:)

Vi starter onsdag den 7. september kl.16.30 - du booker dig på inde på sport solution.

 

bodyART® Basis

”Det ekstraordinære træningskoncept for krop & sind”

BodyART® er en bevægelsesform for din fysiske og mentale vitalitet. Genvind eller behold kroppens funktionalitet med denne enestående træningsform, som ikke kun styrker dig, men giver også et markant boost til din krops energetiske system.

 

Hvad er bodyART®?

bodyART® er en intens og funktionel helkrops workout med et holistisk aspekt, som blev skabt i Schweiz af Robert Steinbacher. Denne træningsform anser den menneskelige krop som en funktionel enhed af den fysiske krop, sind og sjæl. En bodyART® time følger forskellige energiformer som baserer sig på Yin&Yang principperne og de 5 elementer i den Traditionelle Kinesiske Medicin. bodyART® træningsformen forener bevægelseselementer fra yoga, dans, pilates, thai-chi og kampsport. Ved at kombinere terapeutiske, styrke og fleksibilitets øvelser med klassiske vejrtræknings teknikker styrker og strækker man hele sin krop samtidig.

 

Hvad får du ud af bodyART®?

- Forøget energi og overskud i hverdagene

- Stærkere krop med øget funktionalitet

- Bedre balance og fleksibilitet

- Stærkere immunforsvar

- Større kropsbevidsthed

- Bedre kropsholdning

- Nedsatte rygsmerter

- Reduceret stress

 

Træningen foregår på måtten uden redskaber i behageligt tøj (eksempelvis leggings og T-shirt, dog ikke løstsiddende tøj), bare tæer eller skridsikre strømper. Medbring et håndklæde og drikkedunke.

 

Kontakt gerne instruktøren, Beatrix E. Fisker på mobil 60 76 36 56, på beafisker@grundfos.com eller info@beafisker.com hvis du har spørgsmål eller er i tvivl. Ved alvorlige rygproblemer eller div. sygdomme anbefales at konsultere med din læge eller behandler før du påbegynder træningen.

 

BodyART® trailer videoer:

https://www.youtube.com/watch?v=pGvy3PqPMJk

https://www.youtube.com/watch?v=T6pBGFTQ5fU