Bouldering

Velkommen til bouldering!

Praktisk information

Sted:
Aarhus Boulders, Graham Bells vej 18A, 8200 Aarhus N  (Lige overfor IKEA)

Tid:
Typisk tirsdag og onsdag kl 17, og lørdag kl 12

Men de endelige tidspunkter koordineres på Yammer gruppen 'GHS Bouldering' - for eksterne interesserede, kontakt formand Lasse Hesselvig Andersen


Vi er en flok, der nyder både den fysiske og mentale udfordring ved at klatre såkaldte ’boulders’. Men modsat den ægte vare, så foregår dette indendørs på special-designede vægge, og med nedspringsmadrasser nedenunder som sikkerhed. Man kommer ikke så højt op, hvorfor det ikke kræver sikkerhedsliner, som ved sportsklatring – man kan altid bare hoppe ned, når kræfterne slipper op. Det er derfor en sport for alle og kræver ikke andet end et par klatresko, som man til en start kan leje i klubben.


Sporten er meget social, da man ikke kan undgå at snakke om mulige løsninger på problemerne, som ruterne på væggen passende kaldes. Problemerne findes i flere sværhedsgrader, så der både er udfordringer for nybegynderen og de mere rutinerede.

Så har du lyst til at få udfordret - og trænet - din smidighed, styrke, koordinationsevne og mod, så mød op og giv det et skud.

Kontakt gerne formand, Lasse Hesselvig Andersen, hvis du ønsker en introduktion til sporten.

Udvalg

Lasse Hesselvig Andersen, formand, laandersen@grundfos.com