Tennis

Velkommen til GHS Tennis

Praktisk information

Udendørs
Sted
: Bjerringbro Tennisklub

 

Tennisklubben i GHS er startet i 2016. I 2022 er vi 10 medlemmer.

Der spilles på de udendørs tennisbaner i Bjerringbro idrætspark. Et rigtig dejligt område med eget klubhus osv. Se mere på hjemmesiden for Bjerringbro tennisklub. 

Alle kan være med uanset alder og hvilket niveau man spiller på. Her er plads til alle! Det eneste der kræves er at man har en tennisketsjer.

GHS har lavet en aftale med Bjerringbro Tennisklub, som giver alle GHS-medlemmer en fantastisk chance for at spille tennis på meget favorable vilkår. For bare 400 kr. kan du spille tennis i Bjerringbro Tennisklub fra nu og frem til april 2023. Banerne er åbne for spil både dag og aften, da der er etableret lysbaner.

Så snart du har tilmeldt dig og betalt (til GHS), får du tilsendt en kode, som du kan bruge til at komme ind på anlægget med, og som du skal bruge, når du reserverer en bane. 

 

Som GHS-medlem kan du benytte anlægget og diverse aktiviteter på samme vilkår som øvrige medlemmer. Der er fx hyggedouble mandag aften og begyndertræning tirsdag indtil medio juni tirsdage kl. 18-20. Har du et break midt på dagen, kan du tage en GHS-kollega med til tennis.

Læs eventuel mere på www.bjerringbrotennisklub.dk.

Når padel-anlægget ved Bjerringbro Idrætspark står færdigt, forhåbentlig til januar 2023, vil det også være muligt at spille padel mandag til fredag kl. 14-18 på udendørsbanen uden ekstra betaling.  I vinterhalvåret kan der spilles tennis på kunstgræs.

Kontakt Jan B. Mortensen (jbmortensen@grundfos.com) med navn, fødselsdato, mailadresse og mobilnummer hurtigst muligt og kom i gang med tennis.

Udvalg

Jan Mortensen (GBJJMO)
Telefon: 2421 4482
Mail: jbmortensen@grundfos.com