null Auto- og Snedker Værksted | Grundfos

Auto- og Snedker Værksted

Kor event

Velkommen til Værkstederne!

Grundfos Hobby værkstederne giver enhver "gør-det-selv" m/k rammerne til at udfolde sine evner.

Vi hedder værkstederne fordi stedet er bygget op omkring to værksteder. 

Det ene er et tømrerværksted, der er udstyret med diverse snedker / træbearbejdnings-maskiner såsom: rundsav, tykkelseshøvl, afretterhøvl, langbåndspudser, båndsav, trædrejebænk og meget mere udstyr til arbejdet med træ.

Det andet er et autoværksted, der med to lifte, CO2- og tigsvejsere, ilt/gas udstyr, udstyr til dækskifte og afbalancering, lygtejusteringsapparat samt et godt udvalg af håndværktøj og special værktøj, giver mulighed for selv at service familiens bil med olieskift og klargøring til syn. Vi har desuden en aftale med den lokale synshal omkring gratis forurenings- og bremsetest.

Desuden har vi til værkstederne tilknyttet en vaskeplads med oliefang, så man med god samvittighed også kan give sin bil en grundig vask i motorrummet. Men også almindelig vask foregår som en leg, da vi har en god gammel solid Grundfos-pumpe til at give ekstra tryk på vandet, så selv gammelt skidt må give op.

Værkstederne er drevet på frivillig basis, så selvom man måske ikke kan forvente professionel hjælp fra den person der har vagten på dagen, er der næsten altid mulighed for at få et godt råd fra en af de mange andre brugere af værkstederne. Det er nemlig stedet man mødes, på tværs af alle afdelinger og funktioner på Grundfos. 

 

null