Auto og Snedkerværksted

Grundfos Hobby Sport værkstederne giver "gør-det-selv"-folket rammerne til at udfolde sine evner.

Praktisk information

Sted: Stærkærvej 28, 8850 Bjerringbro

Tid:
Mandag-onsdag 15:30 - 21:00*
Torsdag-fredag 12:00 - 21:00*
Lørdag 09:00 - 16:00

*På aftener med manglende aktivitet vil der være lukket fra kl. 19.00 på hverdage.

Søndage, helligdage, dage mellem jul og nytår samt i sommerferieugerne (uge 29, 30 og 31)  er der lukket

 

Tømrerværkstedet er udstyret med diverse snedker- og træbearbejdningsmaskiner såsom: rundsav, tykkelseshøvl, afretterhøvl, langbåndspudser, båndsav, trædrejebænk og meget mere udstyr til arbejdet med træ.


 

 

 

Autoværkstedet giver mulighed for selv at servicere familiens bil med olieskift og klargøring til syn, med to lifte, CO2- og tigsvejsere, ilt/gas udstyr, udstyr til dækskifte og afbalancering, lygtejusteringsapparat samt et godt udvalg af håndværktøj og specialværktøj. Vi har desuden en aftale med den lokale synshal omkring gratis forurenings- og bremsetest.

Til værkstederne er der tilknyttet en vaskeplads med oliefang, så man med god samvittighed også kan give sin bil en grundig vask i motorrummet. Også almindelig vask går som en leg, da vi har en  Grundfos-pumpe til at give ekstra tryk på vandet, så selv gammelt skidt må give op.

På værkstedet er der et “bur” hvor værktøj kan lånes dels til brug på Værkstedet & dels kan noget værktøj lånes med hjem til evt. bygge / renoverings projekter.

I buret er der ligeledes et udsalg med diverse vare i forbindelse med Olie skift, Service / vedligehold samt Dæk skifte på Bilen.  Alt afregning foregår via MobilePay.

I tilfælde af buret ikke er leverings dygtig, så har GHS en aftale med Auto G i Viborg. I nærområdet af værkstedet ligger også en Jem og Fix og et lokalt autoophug.

Værkstederne er drevet på frivillig basis, så selvom man måske ikke kan forvente professionel hjælp fra den person der har vagten på dagen, er der næsten altid mulighed for at få et godt råd fra en af de mange andre brugere af værkstederne. Det er nemlig stedet man mødes, på tværs af alle afdelinger og funktioner på Grundfos.  

 

 

Udvalg

Thomas H. Sørensen, Formand: thoerdums@grundfos.com

Jan F. Nielsen, jfaurholtnielsen@grundfos.com

Jens Anker Rasmussen, jarasmussen@grundfos.com

Kristian B. Andersen, kristianandersen46@gmail.com

Ole G. Knudsen, ogknudsen@grundfos.com

Sven-Erik Knudsen, svenerikknudsen@gmail.com